вівторок, 29 листопада 2016 р.

Як правильно обрати дверну ручку?

 При виборі міжкімнатних дверей важливо брати до уваги цілий ряд різних факторів: ретельно вибирати виробника, враховувати високу якість матеріалів, з яких виготовлені лиштви, коробка і дверне полотно. Також величезне значення мають колір, якість і форма фурнітури, яку згодом Вам доведеться встановити на міжкімнатні двері.

Вибираємо дверні ручки грамотно

 Перш за все, потрібно звернути увагу на форму ручки. Вона залежить від фільонок, форми дверного полотна, малюнка і декорованих елементів. Якщо всі лінії і фільонки дверей є прямими, то ручка повинна бути відповідною. Якщо ж мова йде про округлі формаи, то і ручка повинна бути кругла.

 Цілком очевидно, що колір майбутньої дверної ручки є дуже важливою складовою дверей. Важливо не завдати шкоди інтер'єру всього приміщення. Для дверей кольору вибіленого дуба і венге найкраще купувати ручку кольору матовий хром. А з дверима кольору горіх, дуб і вишня прекрасно поєднуються дверні ручки кольору полірованої або матової латуні. Найголовніше, щоб колір ручки гармоніював із загальним стилем приміщення. Якщо дизайн приміщення поєднує відразу два контрастних кольори, то цілком підійде ручка одного з них.

 В інтер'єрі, який відрізняється насиченістю різними кольорами, ідеальним варіантом будуть яскраві за кольором ручки. При виборі не варто також забувати і про психологічне сприйняття кожного кольору: жовтий колір - це джерело радості, синій - додає кімнаті вишуканість, зелений - відрізняється заспокійливим ефектом, помаранчевий - покращує настрій і дарує заряд позитивної енергії.

Найміцніші ручки

 Важливим фактором при виборі ручки для міжкімнатних дверей Львів є її міцність. Навряд чи Вас влаштує такий варіант, при якому ручка зламається вже через кілька місяців використання. Фахівці відзначають, що ручки з латуні є найміцнішими. Вони не бояться ні вологих приміщень (туалет, ванна і т.д.), ні великої різниці в температурах.

 Ручки зі сплаву алюмінію, міді і цинку - наступні за показником міцності. В даний час такі ручки користуються дуже великою популярністю.

 Важливо відзначити, що звертати увагу також слід і на максимально вдале поєднання матеріалів. Наприклад, на дверях з еко-шпону, дерева або штучного шпону чудово виглядають ручки з латуні і хрому, дерев'яні та металеві ручки. Глянцеві ручки чудово підійдуть для глянцевих і лакових дверей.

 На виборі ручок для міжкімнатних дверей краще не економити. Важливо розуміти, що дешеві ручки на дорогих і презентабельних дверях виглядають просто жахливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар