понеділок, 21 листопада 2016 р.

Двері. Відповідність зі стилями інтерєру.

 Залишитись на самоті, у спокої та гармонії зі собою, відпочити від метушливого способу життя та просто насолодитись тишиною нам допомагають саме двері. Але щоб досягнути абсолютної гармонії двері повинні бути не лише якісними та довговічними, але і естетично привабливими та мають поєднуватись зі стилем інтерєру. Виділяють три найголовніші стильові групи для дверей:
 Такі двері є чистим доводом невмирущої популярності класики.
Для дверей класичного стилю характерні правильно геометрія, чіткі та строгі лінії, вони не повинні різко відрізнятися в інтер’єрі, але легко зливатися з ним. Зазвичай класичні двері виготовляють з масиву дерева, тому навіть візуально найпростіша глуха модель може мати дорогий та вишуканий вид. Класичні двері можуть бути прикрашені фільонками та скляними чи матовими вставками з різноманітними візерунками.
Для цього стилю не актуальні глухі двері. Перевага віддається різноманітним за формою
вставкам з матового скла, неправильним геометричним формам, плавним та вигнутим лініям. Двері, в більшості декоруються рослинним орнаментам та фільонками неправильних і вигнутих форм.
 Максимальна ергономічність і нічого зайвого. Для дверей цього стилю неприйнятні будь-які декори, крім матових вставок.
Прості геометричні форми, чіткі та прямі лінії і мінімалістична обробка швидко зробили такі двері популярними. Двері в стилі хай-тек виготовляють з ультрасучасних матеріалів, з матовою або глянцевою поверхнею.
 Двері, як і кожен елемент інтерєру не можуть бути самі по собі, вони повинні поєднувати загальну картину та гармонійно зливатись з іншими деталями. Сучасні виробники вхідних та міжкімнатних дверей пропонують багатий вибір моделей, що готові підтримати будь-яке стильове рішення – в інтернет-каталозі Дверна Мануфактура, ви з легкістю зможете обрати для себе вхідні та міжкімнатні двері, що стануть вдали поєднанням саме для вашого інтерєру.



Немає коментарів:

Дописати коментар