вівторок, 22 листопада 2016 р.

Що таке ламіновані двері?

 Ламіновані двері на сьогоднішній день є одними з найпопулярніших та найдоступніших за ціною варіантів. Каркас ламінованих дверей виготовляється з натурального дерева, найчастіше - це деревина хвойних порід, він обшитий плитами МДФ, які мають спеціальне ламіноване покриття.
 Моделі дверей з покриттям такого типу мають багато переваг.
Перш за все - це прекрасні зовнішні характеристики. Міжкімнатні двері з ламінованим покриттям мають багату текстурну і колірну гамму. При цьому структура покриття досить точно імітує натуральне дерево - це надає виробу особливої ​​привабливості і стилю.
 Ще однією позитивною рисою ламінованих міжкімнатних дверей є їх якість. Ламіновані двері досить легкі, оскільки з натурального дерева виготовлений лише каркас. При цьому ламіноване покриття відрізняється підвищеною зносостійкістю. Воно не схильне до перепадів
Ламіновані міжкімнатні двері
температури, не схильне до згубного впливу вологи, не втрачає приємний відтінок навіть під впливом прямих сонячних променів. Зараз при виробництві ламінованих дверей виробники використовують сучасне обладнання. Це дає можливість виготовляти якісні двері, які будуть служити довго і не втратять при цьому своєї привабливості.
 Ламіновані міжкімнатнідвері легко чистити. І, навіть, якщо забруднення сильне, і для його видалення потрібно використовувати не бережливий миючий засіб - покриття не постраждає.  Тому двері можна встановлювати навіть в дитячій кімнаті.
Ламіновані двері стійкі до механічних пошкоджень. Наприклад - на них не залишаються сліди від кігтів домашніх тварин, покриття не сколюється навіть при сильному ударі. Такі двері практичні і чудово підходить для приміщень, де двері відкриваються і закриваються дуже часто.
 Важливо, що міжкімнатні ламіновані двері - екологічні. Сьогодні це обов'язкова вимога до будь-якої продукції високої якості. Даний тип дверей виготовляється з сучасних та безпечних матеріалів. Такі двері можна встановити навіть в дитячу кімнату - і здоров'ю вашої дитини нічого не загрожуватиме.
 Ламіновані двері бувають зі вставками зі скла, з імітацією натурального дерева, каменю або мармуру. Такі міжкімнатні двері прикрашають і житлові будинки, і офісні інтер'єри
Перераховуючи переваги ламінованих дверей, не можна не відзначити ще один важливий фактор - вартість таких дверей досить низька. Звичайно, вважається, що доступна вартість говорить про низьку якість. Однак це не відноситься до ламінованим міжкімнатних дверей, оскільки секретом їх дешевизни є доступні і міцні матеріали для виготовлення.




Немає коментарів:

Дописати коментар