понеділок, 21 листопада 2016 р.

Класифікація міжкімнатних дверей

 Отже, ви вирішили поміняти ваші старі двері на щось новеньке, оригінальне, але як не розгубитись серед величезного асортименту та зробити вдалий вибір на довгі роки? Спробуємо розібратись як поділяють міжкімнатні двері:
 Ламіновані двері являють собою конструкцію з соснових брусів, покриту МДФ плитою та облицьовану ламінованою фініш плівкою. Фініш плівка імітує малюнок дерева та може бути
різноманітних кольорів. Внутрішні порожнечі заповнюють наповнювачем для додаткової звуко та теплоізоляції. Ламіновані двері є чудовим економ рішенням при обмеженому бюджеті, при будівництві нового житла чи ремонті старого. Це хороший мало бюджетний варіант для оформлення інтер'єру вашого житла.
 Шпоновані міжкімнатні двері конструктивно відрізняються від ламінованих зовнішньою обробкою, для їх обробки використовується шпон – тонкий шар спресованих та склеєних між собою зрізів дорожчих порід дерева. В кінцевому підсумку зовнішній вигляд таких дверей можна порівняти з дверима з масиву дерева, а вартість може відрізнятися на порядок. Двері облицьовані шпоном є екологічно чистими і без сумніву стануть прикрасою вашого інтер'єру
 Дверіз масиву натурального дерева виготовляються з цінних порід деревини. Виготовлення здійснюється двома способами: з цілісного шматка дерева і клеєного масиву. На полотна з масиву, наноситься лакове покриття. Завдяки цьому, двері з масиву не тільки довше зберігають свої якості, але і виглядають естетичніше, так як лак остаточно проявляє колір дерева.
Двері з масиву більш чутливі до вологості і перепаду температур. У занадто вологих приміщеннях дерево розбухає, а при високих температурах зсихається. Для того, щоб цьому запобігти, двері з масиву дуже ретельно покривають декількома шарами лаку. Головне - це підтримка в приміщенні одного рівня вологості, і своєчасна чистка та обробка спеціальними засобами. При виконанні цих умов масивна конструкція здивує вас техніко-експлуатаційними характеристиками, а також з року в рік буде радувати своїм ідеальним зовнішнім виглядом.

 Скляні двері виготовляються з загартованого при високих температурах скла та не зважаючи на крихкий матеріал виготовлення відрізняються надзвичайною міцністю та довговічністю. Вони не бояться вологи та перепадів температур, тому ідеально підходять для приміщень з високою вологістю.

 Кожна з цих категорій в широкому асортименті представлена в нашому інтернет-каталозі Дверна Мануфактура, заглянувши в який, ви завжди зможете зробити вдалий вибір за вигідною ціною. 

Немає коментарів:

Дописати коментар