вівторок, 22 листопада 2016 р.

Що таке шпоновані двері?

 Що є основним чинником впливаючим на вартість дверей? Звісно ж, їх матеріал виготовлення. Найдорожчими з міжкімнатних дверей є двері з масиву, оскільки виготовлені виключно з натуральної деревини. Чудовою альтернативою для них стали шпоновані двері, матеріал виготовлення яких також має натуральне походження, але його вартість суттєво нижча. Конструкція шпонованих дверей складається з каркасу з соснових брусів обшитих плитами МДФ, які в свою чергу обшиваються шпоном, внутрішні порожнечі заповнюються наповнювачем, який забезпечує хорошу звуко та теплоізоляцію. Шпон - є тонким шаром з спресованих та склеєних між собою дерев’яних зрізів з дорожчих порід дерева. Він має красивий природний відтінок та фактуру дерева, надає дверям багатства та натуральності. Якісно зроблену модель шпонованих дверей важко відрізнити від дверей з масиву.
 Серед головних переваг шпонованих дверей слід виділити:
  • Доступна ціна. Для виготовлення використовується не дорога та легко доступна сировина.
  • Екологічність. Міжкімнатні шпоновані двері екологічно чисті та не завдаватимуть шкоди вашому здоров’ю.
  • Відмінні експлуатаційні характеристики. Двері добре зберігають тепло, не пропускають запахи та шум, стійкі до вологи та перепадів температур.
  • Довговічність. Якісні двері, від надійного виробника мають тривалий гарантійний термін, оскільки той впевнений у якості своєї продукції.
  • Варто відзначити і естетичні особливості шпонованих дверей, вони здатні надати приміщенню зовсім інший вигляд та статус. Шпоновані двері оновлять ваш інтер’єр та стануть вдалим завершенням ремонту.

 Купити шпоновані двері значить покращити обстановку в будинку при порівняно не великих затратах, отримавши при цьому якісні та добротні двері. Придбати якісні двері за доступною ціною ви можете на сторінках інтернет-каталогу Дверна Мануфактура, де зібраний широкий асортимент на будь-який смак та гаманець та часто діють акції і знижки.

Немає коментарів:

Дописати коментар