вівторок, 29 листопада 2016 р.

Скляні міжкімнатні двері

 Вам давно подобаються скляні двері, але ви ще роздумуєте чи варто зупинити вибір саме на них? Залиште сумніви і вибирайте будь-яку модель з каталогу інтернет-магазину компанії Дверна Мануфактура. В асортименті представлена ​​сертифікована продукція, всі вироби відрізняються надійністю, функціональністю, безпекою та довговічністю в експлуатації.
 Скляні двері (http://dveri.manufaktura.com.ua/mizhkimnatni-dveri-lviv) знаходять все більше застосування в інтер'єрах громадських будівель і приватних квартир. Концепції зі скла надають безмежні можливості для втілення творчих ідей. Скляні двері служать найкращим способом залучення уваги до магазинів, готелів, ресторанів, а значить і до їх товарів і послуг. Перевага скляних дверей особливо відчутно для маленьких офісів, вони візуально розширюють приміщення, роблячи його більш просторим.

 Склянідвері - це стильна частина будь-якого сучасного інтер'єру. Вони мають такі переваги:
- візуально збільшують простір;
- відрізняються міцністю;
- виготовляються з екологічно безпечної сировини;
- мають чудові експлуатаційні характеристики.
Для виготовлення скляних дверей використовується надійне високоякісне скло, яке загартовується при великих температурах,тому вони абсолютно безпечні в експлуатації та здатні витримувати великі навантаження.

 Встановлювати міжкімнатні скляні двері можна в будь-яких приміщеннях, вони ідеально підходять для санвузла і ванни.
 При виробництві використовуються такі види скла:
- загартоване. Його піддають термічній обробці, що надає матеріалу високу міцність. Дверні полотна витримують навіть сильні удари, їх товщина становить не менше 8 мм;
- триплекс. Такі скляні двері виготовляються з матеріалу, створеного з декількох шарів. В процесі виготовлення окремі частини з'єднуються при високій температурі за допомогою полімерної плівки.


Немає коментарів:

Дописати коментар