вівторок, 29 листопада 2016 р.

Міжкімнатні двері з масиву сосни

 Масив сосни має дуже високу міцність, він дуже легкий в обробці. Сосна відрізняється жовтувато-червоним або блідо-жовтим кольором та добре справляється з будь-якою вологістю.


 Вироби з натурального дерева завжди асоціюються з надійністю і якістю. Зараз міжкімнатні двері з масиву сосни вважаються найбільш популяними на ринку. Популярність дерев'яних дверей з сосни обумовлена ​​багатьма перевагами:
- Великий асортимент продукції. На ринку дуже багато дверей з масиву сосни, так що можна вибрати варіант на будь-який смак.
- Практичний матеріал. Якісні двері з сосни роблять з добре просушеного матеріалу, таким чином, виключається деформування. Це дозволяє використовувати виріб навіть у ванній, звичайно, якщо попередньо обробити поверхню фарбою або лаком.
- Мала вага. Це важлива характеристика, адже не велика вага спрощує установку дверей, а крім того, зменшує навантаження на дверні петлі, а значить, немає необхідності застосовувати спеціальну фурнітуру. Також зменшується ймовірність провисання дверного полотна.
- невисока ціна дверей з масиву сосни в порівнянні з більш цінними породами дерев.
натуральність.
 Міжкімнатнідвері з масиву сосни, як правило, мають класичний дизайн і двох-, трьох- або чотирьохфільончату архітектуру полотна, в тому числі зі скляними вставками, доповнити які допомагають вишуканої форми карнизи і різьблені лиштви.

 Як хвойне дерево сосна виділяє приємний запах, виділяючи цілющі фітонциди, благотворно позначаються на мікрокліматі в приміщенні і здоров'я проживаючих.

 Двері з необробленої сосни добре вписуються в сільські інтер'єри, стиль кантрі, шале, прованс, романтизм, грецький, скандинавський, середземноморський, екостиль, бунгало, гранж, Шеббі-шик і інші, де вітаються натуральні деревні матеріали і світлі відтінки.

 Міжкімнатні двері з масиву сосни - http://dveri.manufaktura.com.ua/mizhkimnatni-dveri-lviv, тоновані, з патиною або покриті лаком, можуть стати частиною таких інтер'єрних стилів, як ампір, ренесанс, класика, бароко, рококо, випромінюючи благородство і вишуканість форм і рельєфу дверного полотна.

Немає коментарів:

Дописати коментар