понеділок, 21 листопада 2016 р.

Як правильно вибрати вхідні двері

 Це важливе питання, від якого залежить ваша безпека та комфорт, тому при покупці вхідних дверей слід брати до уваги ряд важливих та найнеобхідніших для дверей характеристик. В першу чергу, якісні вхідні двері повинні мати високий рівень протизломності. Не варто забувати, що вхідні двері Львів є візиткою дому і повинні мати привабливий естетичний вид. Такі властивості як звуко та шумоізоляція теж повинні стояти не на останньому місці.

 Щоб зробити правильний вибір необхідно знати про стандартні вимоги, які пред’являються до вхідних дверей:
  • Підвищена герметичність – не пропускає запахи, сприяє тепло та звукоізоляції, захищає від протягів.
  • Міцність та довговічність повинна забезпечуватись високоякісним та стійким матеріалом виробництва.
  • Вічко з панорамним обзором та можливість встановлення систем відео нагляду.
  • Гарантія від виробника. Добросовісні виробники впевнені у якості своєї продукції, тому готові надати великий гарантійний термін.
  • Незалежно від ваги та складності конструкції, двері повинні бути максимально простими у використанні.
  • Міцний замок для захисту від небажаних гостей та надійні петлі, що витримуватимуть дверне полотно протягом всього періоду експлуатації. Для більшої надійності обирайте двері з 3- 4 петлями.
  • Стійкість до механічних пошкоджень.
 При виборі вхідних дверей в першу чергу звертайте увагу на матеріал виготовлення, адже від цього залежить їх надійність та довговічність. Будь-яке якісне дверне полотно повинне мати секційну внутрішню структуру. Межі секцій представлені у вигляді сталевих ребер жорсткості. В якості ізоляційних матеріалів і утеплювача використовується мінеральна вата, ізолон, полістирол або пінополіуретан. Вони добре утримують тепло і зберігають шумоізоляцію. Периметр полотна майже завжди має гумову прокладку. Перед тим як вибрати вхідні двері остаточно, потрібно безумовно звернути особливу увагу на її декоративні якості. Зовсім погано виглядатиме звичайне чорне полотно посеред оформленої з шедеврами квартири. Тому вибирати колір і текстуру полотна потрібно з урахуванням навколишнього інтер'єру.
 Беручи до уваги ці характеристики, можна вибрати хороші вхідні двері в квартиру чи будинок. Яким з них ви віддасте перевагу - залежить лише від вас. Головне, не варто економити гроші на безпеку при цьому виборі. Дизайн дверей повинен повністю збігатися з інтер'єром вашої квартири.

 Великий вибір надійних вхідних дверей ви можете знайти на сторінках інтернет-каталогу Дверна Мануфактура. У нас ви знайдете лише якісні моделі від перевірених виробників за доступними цінами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар